Kenelle Nizoral sopii

Erityisesti voimakkaat hormonaaliset muutokset, kuten murrosikä tai vaihdevuodet, voivat aiheuttaa hilsettä. Noina aikoina taistelemme usein myös muiden asioiden kanssa, joten emme halua lisäongelmia hilseestä samaan aikaan. On kuitenkin tärkeää hoitaa hilseongelma heti:

Murrosikä on jo tarpeeksi uuvuttavaa itsessään!

"Ensin akne, ja nyt myös hilse!" Monen murrosikäisen ongelma. Syyt tähän ovat murrosiän hormonaaliset muutokset. Nämä muutokset eivät johda ainoastaan finneihin, stressiin vanhempien kanssa tai ensirakkauteen.

Hormonaaliset vaihtelut lisäävät talituotantoa. Tämä ei ainoastaan aiheuta epätoivottuja finnejä tai mustapäitä, vaan voi vaikuttaa myös päänahkaan. Malassezia furfur-hiivasieni, jota esiintyy luonnollisesti päänahassa, kasvaa erityisen hyvin rasvaisessa ihossa. Sienen liiallinen kasvu voi laukaista immuunireaktion, joka vahvistaa ihosolujen tuotantoa ja lisää siten kuolleita ihosoluja, joista iho haluaa päästä eroon. Kun talirauhasten tuottama rasva yhdistyy kuolleisiin ihosoluihin, se aiheuttaa kellertäviä ​​ja tahmeita hilselaattoja. Ihosairaudet voivat myös johtua Malassezia furfur-hiivasienen liiallisesta kasvusta.

Kosmeettiset hilseshampoot eivät käsittele ongelman juurta. Nizoral® sitä vastoin käy suoraan kiinni ongelmaan: se tappaa hiivasienen. Vaikuttava-aine, ketokonatsoli 2%, muuttaa sienen solukalvoa ja pysäyttää sen kasvun. Nizoral® on hellävarainen hiuksille ja vähentää samalla ärtynyttä punoitusta ja epämiellyttävää kutinaa päänahassa. Voit lisäksi käyttää Nizoral®-shampoota yhdessä lempishampoosi kanssa. Nizoral®:in teho säilyy pesujen välillä ja estää uuden hilseen syntymistä.

Sano hyvästit hilseelle!

Päänahan ongelmat? Nizoral® voi auttaa myös ikään liittyvään hilseilyyn
Vaihdevuodet ovat naisille muutoksien aikaa. Vaihdevuodet vaikuttavat hormonitasapainoon, mistä seuraa muutoksia koko kehossa, joista osa voi olla epämiellyttäviä. Samaan aikaan saattaa olla isoja elämänmuutoksia ja tulla uusia kiinnostuksen aiheita: lapset muuttavat pois,voi tulla elämäntapamuutoksia ja jotkut naiset löytävät uusia harrastuksia. Kaiken muun ohella on turhauttavaa kun hormonaaliset muutokset aiheuttavat hilseilyä. Vaihdevuosien aikana estrogeeni vähenee, mikä kuivattaa ihoa. Tämä muutos ei rajoitu pelkästään kasvoihin ja vartaloon. Se vaikuttaa myös päänahkaan. Tuloksena voi olla enemmän hilsettä.

Lääkkeellinen hilseshampoo Nizoral® voi auttaa. Se ei ainoastaan hoida oireita, vaan Nizoral® poistaa tehokkaasti hilseilyn syitä. Näin se estää hilseen syntymistä, ja vähentää samalla myös ​​hilseilyn oireita, kuten kuivaa ihoa, rasvaista, tahmeaa, punertavaa tai kutiavaa päänahkaa. Lisäksi Nizoral® vahvistaa ja suojaa hiuksia.

Tarua vai totta: Aiheuttaako hilse hiustenlähtöä?

Lisääntynyt hilse on aina merkki siitä, että päänahassa on joku ongelma. Päänahka kärsii aina, olipa kyseessä erittäin kuiva tai rasvoittuva päänahka. Ei ole merkitystä myöskään sillä, onko hilseen muodostuminen aiheutunut hiiva​​sienestä tai muusta sauraudesta. Oireet aiheuttavat usein kutinaa ja raapiminen vahingoittaa päänahkaa.

Saman ilmiön voi havaita luonnossa: Äärimmäinen kuivuus, jatkuva sade tai maaperän kuluminen häiritsevät kasvien kasvua. Kun päänahka on ärtynyt, hiuksemme eivät kasva normaalisti ja menettävät terveen ulkonäön. Päänahka on herkempi, löysempi ja huomattavasti vähemmän joustava. Hiusten vaurioituminen johtaa hiusten kuolemaan, mikä lisää hiustenlähtöä. Jos sinulla on hiustenlähtöä, ole yhteydessä lääkäriin ja kysy, voiko ongelma johtua hilseestä.