Kuinka pääset eroon hilseestä?

Jos kärsit hilseestä, huomaat, että se ei ainoastaan vaikuta hiuksiisi ja päänahkaasi, vaan myös hyvinvointiisi, itsetuntoosi ja -luottamukseesi.

Hilseen kanssa eläminen voi olla stressaavaa ja vaikuttaa moneen elämänalueeseen, vaatteiden väriin ja tyyliin, siihen, miten luottavaiseksi tunnet olosi sosiaalisissa tilanteissa. Toisinaan voi tuntua siltä, ​​että hilse voittaa sinut, mutta on olemassa yksikertainen ja luotettava ratkaisu, johon voit luottaa, kun taistelet hilsettä vastaan.
Vapaudu hilseestä. Nizoral 2% -shampoo voi auttaa sinut eroon hilseestä ja elämään elämääsi ilman hilseen aiheuttamia rajoituksia. Nizoral on auttanut ihmisiä sanomaan hyvästit hilseelle yli 30 vuoden ajan.

Toisin kuin monissa kosmeettisissa hilseshampooissa, Nizoral ei vain poista näkyviä oireita, vaan se hoitaa perussyyn tappamalla hilsettä aiheuttavan sienen. Käytä Nizoralia vain kaksi kertaa viikossa hiusten ja päänahan pesuun ja pääset vihdoin eroon hilseestä.

Sopiva ja turvallinen kaikille hiustyypeille, Nizoral on hellävarainen hiuksillesi ja sitä voidaan käyttää värjättyihin ja harmaisiin hiuksiin. Sano hyvästit hilseelle ja palauta itseluottamuksesi valitsemalla Nizoral-shampoo, joka hoitaa hilseilyn syitä ja lievittää kutinaa, ärsyyntynyttä päänahkaa ja hilseilevää ihoa.

Mikä on ketokonatsoli?
Nizoral-shampoon vaikuttava aine ketokonatsoli tekee siitä niin tehokkaan. Se ei ainoastaan ​​käsittele hilseen syitä, vaan myös lievittää näkyviä oireita, ja hoitaa samalla myös kutinaa ja ärsyyntynyttä ihoa ja ehkäisee hilseen uusiutumista. 

Ketokonatsoli on antifungaalinen lääke, jota käytetään päänahan hilseilyyn ja seborrooisen ekseeman hoitoon ja se on maailman eniten määrätyin hilseen estoaine.

Ketokonatsoli hoitaa hilseen syyn tappamalla sienen, joka aiheuttaa hilsettä. Ketokonatsoli sitoutuu hiusten luonnolliseen proteiiniin, jolloin se pysyy aktiivisena ja vaikuttaa pesujen välilläkin. Käytä Nizoral 2 % -shampoota vain kahdesti viikossa, jotta voit elää hilseetöntä elämää.

Lääkkeellistä Nizoral 2%-shampoota voidaan käyttää monenlaisten hilseoireiden hoitoon, lievästä vakavaan. Ketokonatsoli pysyy aktiivisena ihossasi jopa seitsemän päivän ajan, jotta se voi torjua itsepäistä hilseilyä, ja se on kliinisesti osoittautunut tehokkaammaksi kuin sinkkipyritioni -shampoo vakavan hilseen hoidossa neljän viikon aikana.

Miksi valita Nizoral?
Saatat ajatella, että kaikki hilseshampoot ovat samoja, mutta Nizoralin ja muiden hilseshampoiden välillä on suuri ero. Ensinnäkin, Nizoral 2 %-shampoo on lääkevalmiste, jonka vaikuttava aine ketokonatsoli tarttuu ongelman juureen ja hoitaa hilseilyn syitä, ei vain oireita.

Nizoral tarjoaa nopean helpotuksen hilseestä aiheutuviin oireisiin, kuten kutinaan, ärsyyntyneeseen päänahkaan ja ihon hilseilyyn samalla kun se tappaa hilseen aiheuttavan sienen.