Pidä päänahka terveenä

Hiukset kehystävät kasvojamme ja tekevät meistä ainutlaatuisia. Hiukset ovat osa persoonallisuuttamme ja niillä on tärkeä rooli siinä, miten me näemme ja koemme itsemme. Mutta päänahan ongelmat, kuten hilse, voivat vaikuttaa kielteisesti itsetuntoomme ja siihen, miten koemme itsemme.


Yli 50% väestöstä kärsii hilseestä jossain vaiheessa elämässään ja jos olet yksi niistä, tiedät, että se voi olla stressaavaa aikaa. Sen lisäksi, että hilseily aiheuttaa kutinaa, hilse voi myös vaikuttaa suuresti itsetuntoon, luottamukseen ja vaatevalintoihin.

Monet hilseestä kärsivät välttävät tummia vaatteita tai korkea puseroita, joista valkoiset hiutaleet erottuvat hyvin. Suurin osa hilseestä kärsivistä hoitaa oireitaan kosmeettisilla valmisteilla, jotka vain lievittävät oireita eivätkä käsittele hilseen tai vastaavien tilojen, kuten seborrooiseen ekseemaan, syitä.


Päänahan hoidon merkitys

Monet meistä huolehtivat kasvoista, käsistä, jaloista ja vartalosta, mutta entäpä päänahka? Päänahan hoito on usein laiminlyöty, mutta ilman päänahan hoitamista saatamme altistaa itsemme hilseelle. Hilse ja seborrooinen ekseema voi aiheutua useista tekijöistä, mutta yleensä syy on Malassezia furfur. Malassezia furfur on hiivasieni, joka elää melkein kaikkien iholla aiheuttamatta ongelmia. Ongelmat alkavat, kun sieni alkaa kasvaa liikaa. Malassezian lisääntyneen kasvun voi laukaista useat syyt, kuten hormonaaliset häiriöt tai muutokset, kuiva iho, kausivaihtelut, hiustuotteiden aiheuttama herkkyys ja iho-ongelmat, kuten atooppinen ihottuma. Terveellinen ruokavalio, joka sisältää runsaasti välttämättömiä ravintoaineita ja vitamiineja, auttaa pitämään ihosi ja päänahan terveenä.

Pukaudu miten haluat

Kun hoidat hilseesi tuotteella, johon voit luottaa, et anna hilseen rajoittaa vaatevalintoja ja voit pukutua niinkuin haluat. Nizoralin lääkkeellinen koostumus varmistaa nopean helpotuksen ja tehokkaan lopputuloksen hilseen hoidossa sekä lievissä että vaikeissa tapauksissa. Nizoral-shampoo sisältää vaikuttavana aineena ketokonatsolia, joka auttaa tappamaan hilsettä aiheuttavan sienen. Nizoral 2%-shampoo sitoutuu hiusten luonnolliseen proteiiniin, jolloin se toimii pesujen välillä ja estää hilseen syntyä. Käytä sitä vain kahdesti viikossa ja olet vapaa hilseestä.

Miksi valita Nizoral?

Tartu ongelman juureen ja hoida hilse Nizoralilla nopeasti ja tehokkaasti oireista syihin. Nizoralin säännöllinen käyttö:

● Hoitaa hilseen syitä sekä lievittää kutinaa, ärsyyntynyttä päänahkaa ja hilsettä

● Hävittää hilseen ja auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi ja luottavaiseksi. Ihosi ja vaatteesi ovat kunnossa

● Varmistaa tehokkaan mutta hellän hiusten ja päänahan puhdistuksen, ja soveltuu kaikille hiustyypeille

● Antaa pitkäaikaisen vapauden hilseestä ja voit edelleen käyttää lempishampootasi